Een ode aan de Canta – Een selectie foto’s van het Canta project die zijn gemaakt in de afgelopen 4 jaar door Pim Krajenbrink – 24/7 te zien vanaf het monumentale perron en op 3 september tussen 14.00 en 16.00 uur met een speciaal programma tijdens Op Stoom, cultuurproeven in het Oostelijk Havengebied.

Pim Krajenbrink is een gepassioneerd fotograaf die op zijn 16e jaar begonnen is met het fotograferen van kleine evenementen, wat uitgroeide tot een ware jongensdroom. Een aantal jaar later legde hij het werk van Nederlandse en internationale (top)dj’s vast op beeld. Aan zijn werkzame leven als fotograaf kwam helaas abrupt een einde door een heftig ziekbed. Zijn passie voor fotografie heeft echter sindsdien niet stilgestaan. De afgelopen zeven jaar heeft hij zich bezig gehouden met onder andere straat- en documentaire fotografie.

Bron At5

‘Niemand vindt een kruk, een gehoorapparaat of rollator ooit cool. Maar Canta’s – die kleine, kekke autootjes voor mensen met makke – zijn zo leuk en handig dat zelfs gezonde mensen er graag een willen. De Canta laat de zieligheid ver achter zich en maakt iedereen vrolijk’

Bron Karin Spaink  – De Benenwagen.

Buurtbewoner Bert Kommerij en het nationaal Canta ballet.